Jubileumsymposium NVvL met als thema: “Een realistische kijk op duurzame luchtvaart”, op woensdag 26 oktober 2022 bij het NLR (Amsterdam)

22 sep 2022

Ter gelegenheid van zijn 80 jarige jubileum organiseert de NVvL op woensdag 26 oktober 2022 een jubileumsymposium. Het thema is:

“Een realistische kijk op duurzame luchtvaart”.

Het belooft een interessante dag te worden met sprekers van de EU, EASA, KLM, Luchthaven Schiphol, LVNL, ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Sky NRG en NASA. Aan het einde van de middag vindt een paneldiscussie plaats met de sprekers. Dagvoorzitter is ir. Joris Melkert van de TU-Delft. De voertaal is Nederlands; een enkele presentatie zal in de Engelse taal worden gegeven.

Het dagvullende programma is hier te raadplegen.

Het symposium wordt gehouden bij het NLR, Anthony Fokkerweg 2, 1059 CM  Amsterdam in het Auditorium. Belangstellenden dienen zich tevoren, uiterlijk tot 21 oktober, per email op te geven.

Toegang tot het symposium is vrij voor NVvL-leden en genodigden, maar beperkt vanwege de zaalcapaciteit. Niet-leden kunnen zich eveneens opgeven maar bij het bereiken van de zaalcapaciteit zullen zij per email bericht ontvangen dat hun aanvraag niet wordt gehonoreerd.

 

Aanmelden

U kunt zich uitsluitend aanmelden via het emailadres: nvvl@nlr.nl

onder (graag volledige) opgave van:

  • naam
  • wel of geen lid van de NVvL
  • emailadres
  • aanwezig in de ochtend en/of middag
  • wenst gebruik te maken van de lunch en/of het dinerbuffet

Aankomst op 26 oktober is tussen 9.00 en 9.30 uur. Parkeerruimte is beperkt beschikbaar op het naastgelegen parkeerterrein van het NLR, achter de slagboom.

Bij de receptie achter de hoofdingang zal u worden gevraagd uw id-bewijs te tonen.

Meer over duurzame luchtvaart

Hier kunt u publicaties vinden over duurzame luchtvaart.